Помер той, хто одягав Пугачову, Кіркорова і Вайкуле — зірковий стиліст Олександр Шевчук

Вночі 25 січня 2021 року стало відомо, що перестало битися серце Олександра Шевчука — стиліста, який одягав багатьох зірок російської естради.

Цю трагічну новину в соціальних мережах повідомила співачка Лайма Вайкуле. Так, артистка виставила у себе в Instagram їх спільний знімок, причому в кадрі вони широко посміхаються, проте привід для публікації аж ніяк не радісний:

“У нас було спільне минуле, якого можна було не соромитися, і плани на майбутнє, яким, на жаль, не судилося здійснитися…”, — підписала Лайма кадр, після чого додала в коментарях: “Його більше немає з нами…”.

Скриншот из Инстаграма Лаймы Вайкуле
Скріншот з Інстаграма Лайми Вайкуле

Під фото шанувальники висловили слова співчуття, адже для Вайкуле Шевчук був не тільки стилістом, але і близьким другом.

Олександру було 54, а точна причина смерті на даний момент невідома, хоча він сам восени минулого року розповідав про проблеми зі здоров’ям. Яких-небудь подробиць іміджмейкер не розкривав, але уточнив, що коронавірус тут ні до чого.

Шевчук співпрацював з багатьма іменитими виконавцями, включаючи Аллу Борисівну Пугачову, Ларису Доліну, Філіпа Кіркорова, Тетяну Овсієнко, Наталю Андрейченко, Валерія Меладзе і не тільки. Він підтримував теплі стосунки з Валерієм Леонтьєвим, Поліною Гагаріною, Наташею Корольовою, Христиною Орбакайте, Валерією.

Александр Шевчук с Ларисой Долиной, Валерием Леонтьевым, Наташей Королевой
Олександр Шевчук з Ларисою Доліною, Валерієм Леонтьєвим, Наташею Корольовою

Крім вітчизняних знаменитостей, модному експерту доводилося працювати із зарубіжними ідолами світу кіно, музики і, звичайно ж, подіуму. Одні з найвідоміших — співак Пол Янг і актор Жан-Клод Ван Дамм.

Филипп Киркоров, Анна Нетребко и Александр Шевчук
Філіп Кіркоров, Анна Нетребко і Олександр Шевчук

Також Олександр був головним стилістом найрейтинговіших телепроектів — “Голосу”, “Фабрики зірок”, “Льодовикового періоду”, “Старих пісень про головне”, а ще за його плечима більше тисячі відеокліпів.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.