Засуджений актор Михайло Єфремов взявся за шиття робочого одягу – більше в кіно не планує

Ось уже півроку російський актор театру і кіно Михайло Єфремов відбуває покарання за вчинення ДТП на Садовому Кільці в Москві.

Якщо хто не пам’ятає, актор не просто перетнув подвійну суцільну і виїхав, зіткнувшись лоб в лоб з іншою машиною, а сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Мабуть, це і стало основною причиною події.

Тепер в колонії актор Михайло Єфремов перекваліфікувався в швачку – своїми досягненнями хвалиться

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Як відомо, російський актор театру і кіно зараз знаходиться в Білгородській колонії, де приступив до робіт. За його інформацією, він займається виробництвом в пошивному цеху.

Михайло Єфремов на новій роботі не просто шиє, а “приборкує блискавки “

Михайло Єфремов у в'язниці освоїть нову професію - більше не актор
Михайло Єфремов у в’язниці освоїть нову професію – більше не актор

Сказавши це, екс-залежний від алкоголю мав на увазі, що він вставляє блискавки в пошиті вироби.

“Працюю Зевсом, приборкую блискавки. Вставляю блискавки на швейке “, – публікує газета “Комерсант ” пряму мову артиста Михайла Єфремова.

Також актор поділився, що зараз, поки у нього багато вільного часу, він читає, вивчає нові науки і, звичайно ж, ходить на сповідь в міні-церква на території колонії в Бєлгороді.

Як розвивалися події з Михайлом Єфремовим?

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Публіку пізно увечері 8 червня 2020 року сколихнула новина про те, що в столиці Росії сталася смертельна ДТП.

Як пізніше з’ясувалося, його винуватцем став іменитий артист Михайло Єфремов – він пізно ввечері, практично вночі, в п’яному стані виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у фургон, водій якого помер в лікарні через кілька годин. Артиста засудили до 7,5 року позбавлення волі.

Під час судових розглядів було видно, що Єфремов намагався тиснути на жалість, щоб уникнути покарання або пом’якшити його, проте суд на це не пішов.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.