Максим Галкін сумує за померлим Василю Лановому: “Буду пам’ятати Вас, Василь Семенович “

Максим Галкін опублікував фото з покійним актором Василем Лановим 20-річної давності.

Пізно ввечері 28 січня 2021 року стало відомо, що перестало битися серце відомого актора Василя Ланового. Як відомо, до цього актор кілька тижнів перебував у лікарні через ускладнення, які були викликані коронавірусом нового типу. Чоловіка не стало на 88 році життя.

Василь Лановий - фільмографія
Не стало великого актора Василя Ланового

Після звістки про смерть Ланового його друзі і колеги почали публікувати на своїх сторінках в Інстаграм слова слова співчуття його рідним. До слів скорботи приєднався відомий комік і шоумен Максим Галкін.

Максим Галкін опублікував в Instagram спільне фото з актором Василем Лановим 20-річної давності, зроблене під час Другої Чеченської війни. За словами Галкіна, знімок був зроблений в 2000 році в Чечні. Саме там він познайомився з Лановим. Вони і ще кілька вітчизняних знаменитостей їздили туди виступати перед солдатами.

Чоловік Пугачової зазначив, що в тій поїздки великий актор справив на нього велике враження. Адже Лановий в свої 67 (на той час) років міг би знайти безліч причин не літати в Чечню. Однак він нарівні з усіма ходив по солдатським наметів, зігрівав воїнів своєю посмішкою і завзяттям. Більш того він відрізнявся завидною енергійністю.

Галкін додав, що потім вони не раз зустрічалися з Лановим в більш приємній обстановці, але саме в той першої спільної роботи в Чечні актор справив на нього дуже велике враження.

“Це був неймовірний цілісний Людина. Буду пам’ятати Вас, Василь Семенович “, – підсумував Галкін.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.