Олександр Еллерт поскаржився, що не зміг уберегти п’яту точку: в екзотичних країнах його покусали

Як відомо, зараз екс-холостячка Ксенія Мішина зі своїм новим обранцем відпочиває в Домініканській Республіці.

В їх компанії ще син Ксенії Платон і дочка Олександра Еля. Поки невідомо як довго пара пробуде там, але Олександр Еллерт вже поскаржився на перші проблеми, які застали його в тих широтах.

Зокрема, Олександр Еллерт поскаржився, що його покусали дикі комахи за п’яту точку

А ще – він обгорів під жарким Домініканським сонцем, тому, швидше за все, залишок відпочинку намір провести в номері.

Про такі неприємності Олександр розповів у себе в Інстаграм-акаунті, приклавши барвисте фото де він біжить по хвилях на березі.

“На відпочинку бережіть тіло від сонця і п * пу від укусів, а то не зможете бігати, як я вчора … “, – написав коханий актриси Ксенії Мішиной.

Нагадаємо, напередодні Ксенія Мішина в Інстаграм-історії похвалилася, що вона з Олександром вирушила кататися на квадроциклах.

Дівчина розповіла, що їх дітям теж дуже подобається такий відпочинок – можна і полежати під сонцем, і активно відпочити в якихось пригодах.

“Крутий був сьогодні деньок … Щоразу дивуюся яка гарна наша планета, яка дивовижна фантазія у нашого Творця і скільки прекрасних можливостей в нашому просторі … “, – написала екс-холостячка, а тепер вже щаслива наречена Ксенія Мішина.

Нагадаємо, в 2020 році на телеканалі СТБ йшов проект “Холостячка “. Це аналог “Холостяка “, де головна героїня – жінка. У фіналі проекту вибір був дуже несподіваним – Ксенія Мішина прийняла пропозицію від Олександра Еллерт. З тих пір пара залишається однією з найбільш обговорюваних в українському шоу бізнесі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.