Вагітна дружина Віктора Павлика розповіла про свою жіночу хвороби: “Лікувалася не в Україні .. “

Зараз вся Україна з нетерпінням спостерігає за життям українського музиканта Віктора Павлика, дружина якого чекає свого первістка.

Підозрює Катерина, що може народити прямо на свій день народження – 13 червня. Стать дитини офіційно вона поки не розкрила, але ось в інтерв’ю телеканалу 1 + 1 її чоловік заявив, що вони чекають хлопчика, якого назвуть Михайлом.

Однак не все в житті Катерини та Віктора так гладко.

У неї є хвороба, з якою вона бореться вже досить довго

Про неї дружина українського співачка і, за сумісництвом, концертний директор Катерина зробила великий пост в Інстаграм.

“Цистит під час вагітності. Введу в курс справи тих, хто зі мною недавно. У мене хронічний цистит багато років. Але два роки тому я активно взялася його лікувати за межами України, так як в Україні протягом 5 років, мені так ніхто і не допоміг. За хештегом можна почитати докладніше # цістітрепяхова “,

– пише Катерина.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла
Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла

Вона розповідає, що лікувалася у німецьких лікарів, і завдяки спеціальній вакцині “Стровак ” їй вдалося домогтися ремісії – останні кілька років проблема її абсолютно не турбувала.

“У жовтні підходив час робити чергове щеплення, але в вересні я завагітніла. Порадившись з німецьким гінекологом, я не стала робити щеплення в жовтні (вона протипоказана під час вагітності). Звичайно я переживала, що без щеплення трапиться рецидив, тим більше говорять, що вагітність провокує “,

– розповідає дружина Віктора Павлика.

Але вона рада, що ніяких проблем за підсумком її не турбувала. Щоб ті жахливі відчуття від хвороби не повернулися, Катя планує продовжити лікування, коли завершить годування грудьми. Швидше за все це буде не раніше 2022 року.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.