Наталя Могилевська сумує і в сльозах: пішов з життя її близький друг, продюсер Олександр Сірий

Співачка і продюсер Наталія Могилевська опублікувала в Інстаграм фотографію з другом Олександром Сірим. Стало відомо, що його серце перестало битися. Шоу-біз сумує.

В українській столиці, місті Києві помер відомий продюсер, колишній генеральний продюсер Першого каналу і виконавчий директор Freedom Hall Олександр Сірий. Причиною став коронавірус. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook бізнесмен Олександр Меламуд.

Олександр Сірий був творцем і “культурним батьком ” таких проектів як Алекса, Ассоль, Do-ping, Юля Лотоцька, Поліна, Man Sound, Мар’яна, Ігор Закус та інші.

Протягом багатьох років Олександр був режисером Міжнародного легкоатлетичного турніру “Zepter – Зірки жердини “. Він же організував і провів такі гучні акції, як “Міс Європа ” 2006 і бенефіс Анастасії Волочкової.

Наталя Могилевська висловилася, що вона пригнічена – продюсер Олександр Сірий був її близьким другом

“Мій друг, мій приголомшлива людина! Мені дуже шкода. Ми не договорили … Не можу повірити … Дякую за уроки і благословення. Спасибі за любов і сердечність. Як багато ти ще міг зробити для музики в нашій країні. Розумний , талановитий, сильний, яскравий, іронічна людина, а любити – так королеву і мільйон! Це велика втрата “,

– написала Наталя Могилевська та опублікувала фотографію зі своїм минулим іншому.

Інші зірки української і російської естради, які раніше співпрацювали з Олександром, висловили біль втрати.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.