Наталя Могилевська розповіла, де її можна зустріти: шанувальники насторожилися

Українська співачка Наталія Могилевська досить рідко влаштовує зустрічі з фанатами. Але зараз вона відкрила таємницю, і розповіла, де проводить вільний час в столиці.

Наталя в своєму Інстаграм-акаунті розповіла, де її найчастіше можна побачити в Києві.

“Я народилася і живу в найкрасивішому місті світу. Звичайно, ви можете зі мною сперечатися, але для мене це так. І у мене тут є улюблені місця. Якщо ви киянин, просто згадайте про них і прогуляйтеся на вихідних, дотримуючись дистанції, звичайно ж. А якщо ви не з Києва, то збережіть пост на майбутнє. Киянка поганого не порадить “, – розповіла Могилевська в своєму Instagram.

Екс-учасниця “Танців з зірками ” і партнерка Влада Ями розповіла, де найчастіше гуляє в Києві

“Ботанічний сад А. В. Фоміна. Сад передає атмосферу єдиного організму, в якому ми всі живемо .. Маріїнському парку. Історичне тихе, тінисте місце, якому в цьому році виповнюється 147 років і яке досі захоплює своєю красою … ..відчувається, що в парку попрацював професійний ландшафтний дизайнер! Андріївський узвіз. Історична частина Києва. Лавра. Місце, яке зцілює, місце, де можна побути наодинці з собою! Гідропарк. Самота з природою на березі величного Дніпра завжди дає мені можливість відчути необмежену силу і енергію всередині нас “, – висловилася Наталя Могилевська.

Нагадаємо, Наталія Могилевська є відомим продюсером в українському шоу-бізнесі. Також Наталія досить активно виступає на заходах всеукраїнського рівня, відвідує різні шоу.

Вона каже, що не заміжня, однак її часто бачать в компанії бізнесмена Олега Рижова.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!