Видавець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв після скандального звільнення з ТВ витрачає шалені гроші на взуття

Дмитро Шепелєв, мабуть, добре заробив на минулих проектах, тому зараз може дозволити собі ніде не зніматися і витрачати гроші.

Саме тому після народження дитини в одному зі столичних приватних пологових будинків Дмитро заговорив про покупку модного взуття за шалені гроші. У своєму Інстаграм-акаунті він показав ось таку модель кросівок, які стоять майже сто тисяч гривень.

Це текстильні кросівки бренду “Баленсиага”, які виглядають досить незвично

Дмитро Шепелєв похвалився кросівками за 100 тисяч рублів
Дмитро Шепелєв похвалився кросівками за 100 тисяч рублів

Мабуть, завдяки такому взутті телеведучий бажає залишатися в тренді незалежно від того, що на ньому надіто. Взуття-то адже брендовий. Ще й за такі гроші.

У мережі активно розкритикували такий вибір взуття Дмитра Шепелєва, назвавши кросівки з окремими відділеннями для кожного пальця – безглуздими.

Нагадаємо, в останні роки Дмитро Шепелєв вже так не блищить на телебаченні, як це було раніше. Він спочатку надовго зник з ефіру, потім повернувся в шоу на одному відомому телеканалі. Але відразу після першого сезону було прийнято рішення закрити проект через низькі рейтинги.

Шепелев знову в ефірі
Шепелев в ефірі

Фанати Дмитра Шепелєва та його померлої дружини Жанни Фріске переживали, адже він залишився сам зі своїми проблемами, ще й з дитиною на руках. Однак Дмитро знайшов в собі сили, взяв себе в руки і навіть знайшов нову маму своєму синові Платону.

Обраницю звуть Катерина Тулупова, і в березні 2021 року його подарувала Дмитру Шепелеву першу спільну дитину.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.