У Тіни Кароль випадково розстебнулась і впала сукня під час зйомок телешоу (відео)

Під час нового випуску шоу "Ліпсінк баттл " на телеканалі "1 + 1 " з Тіною Кароль стався конфуз - у неї раптово розстебнулась сукня, під якою нічого не було.

Українська співачка Тіна Кароль стала ведучою нового розважального шоу “Ліпсінк Батл ” разом з виконавцем Потапом. Щотижня вона з’являється в ефірі програми і радує фанатів своїми яскравими і незвичайними образами.

Нещодавно в Мережі з’явилося коротке відео з шостого епізоду шоу пародій “Ліпсінк баттл “, де зі співачкою і ведучою проекту Тіною Кароль стався конфуз.

Тіна з’явилася в ефірі в яскравій відвертій сукні кольору фуксії, яке прикрашали камені, а застібалося воно зверху на шиї. Коли Тіна запросила на сцену нових учасників, у неї несподівано розстебнулась сукня і вона мало не залишилася на сцені без одягу. Артистка встигла зловити наряд, але стало зрозуміло, що під сукнею в неї немає нижньої білизни.

Реакція виконавиці на такий конфуз приємно здивувала глядачів. Тіна почала буквально заливатися сміхом.

“Припини показувати прес! Ти бачиш, що з нею діється “, – звернувся до Євгена Кота співведучий Тіни Потап.

Публіка відреагувала на цей конфуз з гумором. Деякі похвалили Кароль, що навіть в такій ситуації, вона продовжує триматися на сцені.

“Тіна вогонь”, “Гарна реакція”, “Красу Тіни навіть сукні не витримують”, “Сміх у Тіни дійсно забавний”, “Молодець Тіна”, “Встигла”, “Такий заразливий сміх, захотілося подивитися« », – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.