Модель, телеведуча і паломниця: чого ви не знали про ведучу Оксану Марченко?

Раніше Оксана Марченко асоціювалася зі своїм чоловіком Віктором Медведчуком, і тим, що вона була ведучою проекту "Х-Фактор".

Однак нещодавно вона запустила новий проект “Прочанка “, і тепер її стали так називати. Даний проект – це автобіографічний Ютуб-серіал, де Оксана розповідає про релігію в її житті, і буває в різних лаврах, монастирях, церквах і молитовних будинках. Вона показує історії людей через призму релігії.

У цій статті ми розповімо вам кілька фактів про Оксану Марченко, про які ви не знали.

Загальна біографія Оксани Марченко

Оксана Марченко стала бабусею
Оксана Марченко

Народилася Оксана 28 квітня 1973 селищі Чабани під Києвом у звичайній родині медичного устаткування. Для батьків це був другий шлюб, тому дівчинка має ще двох зведених сестер, а також молодшого брата.

Щоб допомагати мамі доглядати за братиком їй довелося залишити навчання в медучилищі, а заодно і свою дитячу мрію – стати лікарем-хірургом.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Однак саме перша робота в культурному напрямі визначила долю Оксани. Як пише Вікіпедія, в 1995 майбутня зірка закінчила історичний факультет Педагогічного університету імені Миколи Драгоманова. Ще навчаючись в 1992 вона отримала свою першу роботу, яка і визначила його долю. Оксана виграла конкурс непрофесійних провідних і в 19 років стала обличчям телеканалів “ЮТАР ” і “УТ-1 “.

З 2007 року Марченко стала автором і ведучою проекту “Шоу Оксани Марченко”

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Потім була провідною проектів “Україна має талант ” (2009-2014) і “Х-фактор ” (2010-2017).

Особисте життя вічно усміхненої телезірки

У 2003 Оксана Марченко вийшла заміж за Віктора Медведчука, з яким вона познайомилася в 1999, коли вела урочисту церемонію премії “Людина року “. У пари є 16-річна дочка Дарина. Її хрестив Володимир Путін. Саме тому Марченко – кума президента Росії.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Також Марченко, незважаючи на те, що вона досить апетитна і висока, в кінці 2018 Оксана в якості моделі знялася для книги Доменіко Дольче “Queens Alta moda di Dolce & Gabbana “.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.