Творчість не заборониш: Філіп Кіркоров прокоментував своє занесення в український “чорний список”

Як відомо 24 червня поп-короля з Росії Філіпа Кіркорова включили в список осіб, що загрожують нацбезпеці України.

Заборона на те, щоб Філіпа Кіркорова показували по телевізору, відтворювали його пісні і давали його коментарі, наклала Служба безпеки України.

Сам король російської естради, схоже, зовсім незадоволений таким рішенням

Він відразу ж прокоментував цю ситуацію, і каже, що творчість не варто змішувати з політикою. Мовляв, він спокійно співає українські пісні, виступає з українськими артистами, і зовсім не вважає, що його культура для кого-то може бути небезпечною.

“Мені шкода мільйони шанувальників. А я продовжую і буду любити Україну. Я сподіваюся, у нас спільне майбутнє. А в моєму будинку звучали і завжди будуть звучати українські пісні, гостювали і гостюватимуть українські гості “,

– розповів Філіп Бедросович у своєму відеозверненні.

Кіркорова включили в перелік за запитом Служби безпеки України (СБУ), відзначається в повідомленні. Відповідний лист СБУ направила до міністерства 11 червня. Причини такого рішення не уточнюються. Співак став 201-м людиною, включеним в перелік. У квітні 2021 року в чорному списку опинився, зокрема, відомий репер Алішер Валєєв, відомий як Моргенштерн.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Відзначимо, Філіп Бедросович Кіркоров – радянський і російський естрадний співак, актор, композитор, музичний продюсер; народний артист РФ, народний артист України, народний артист Молдови.

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова?

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.