Максим Галкін показав, як його син Гаррі управляється на кухні: Пугачова з дитинства привчає дітей до праці

Гаррі Галкін зробив для улюбленого тата фірмовий салат з овочів.

У 2013 році російська співачка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін стали батьками чудових двійнят – Лізи і Гаррі. Діти вже стали справжніми улюбленцями публіки. Їх зіркові батьки часто публікують на своїх сторінках в соціальних мережах фото і відео маленьких спадкоємців.

Сьогодні, 2 липня, Максим Галкін в своєму Інстаграм-блозі показав теплиці, в яких його сім’я вирощує овочі та зелень. У кадр потрапив і Гаррі Галкін. Хлопчик шукав дозрілі огірки.

Скріншот Інстаграм-сторіз Максима Галкіна
Скріншот Інстаграм-сторіз Максима Галкіна

Максим і Гаррі зібрали овочі і вирушили на кухню.

Пізніше Максим оприлюднив відео, в якому зобразив свого сина за захоплюючим процесом. Гаррі готував салат по своєму фірмовим рецептом.

“Я тобі, папусенька, салат готую”, – зворушливо сказав Гаррі в відео.

Варто відзначити, що Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в розкішному 6-поверховому замку. Звичайно, у них багато помічників по будинку, які виконують всі необхідні обов’язки. Незважаючи на це, сама Алла Пугачова частенько ставати до плити і починає готувати разом зі своїми дітьми.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі з’явилися на світ за допомогою сурогатного материнства. Ініціатором завести дітей була Примадонна. Максим і Алла дуже люблять двійнят і присвячують їм весь свій вільний час. Вони дають їм престижне освіти і з дитинства розвивають у різних напрямках. 7-річні Ліза і Гаррі практично вільно розмовляють французькою, грають на музичних інструментах, вчаться хореографії та акторської майстерності.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.