“Мама”: Максим Галкін випадково зізнався, як називає Аллу Пугачову будинку

Не секрет, що у Максима Галкіна і Алли Пугачової велика різниця у віці. Про це багато жартували і продовжують обговорювати це зараз.

Публіці цікаво спостерігати за артистами і їх особистим життям з кількох причин. По-перше, через те, що пара з такою величезною різницею у віці – це щось незвичайне в нашому суспільстві. Ще й з огляду на те, що старше жінка. По-друге, все ж цікаво подивитися на побут людей, які можуть жити і ні в чому собі не відмовляти. І по-третє, пару знає вся країна, у них величезна кількість шанувальників, і вони часто показують своє життя. Чому б і не підглянути за цим?

“Боже, що ж я такий недорікуватий “: Максим Галкін розсекретив, як при дітях називає свою дружину Аллу

Галкін в ліфті свого замку
Галкін в ліфті свого замку

Слід зазначити, що у Алли вже є материнський досвід – вона виховала і поставила на ноги свою старшу дочку Аллу Пугачову. Тому, як зізнався в одному з інтерв’ю Максим Галкін, Алла ніколи не дозволяє кричати на дітей, проте за похибки карає. Але ніколи не піднімає руку.

Ліза, Гаррі, Максим Галкін і Алла Пугачова

Нещодавно в смішному сімейному ролику шоумен розсекретив, як при двійнята називає свою дружину Аллу. Як виявилося, він не завжди називає дружину по імені. Може назвати її “мама “, адже для двійнят вона в першу чергу мати.

“Зараз мама нам буде барабанити, а я буду зображати конячку! Так, мама починай барабанити! Тобі сподобалося Гаррі? Ось так і живемо! Все мама закінчуй барабанити! Що їмо ?? “,

– вигукнув Максим Галкін.

Не всі однозначно поставилися до того, що Максим називає Аллу мамою. Деякі навіть почали звинувачувати, мовляв, вибрав собі дружину в два рази старше, ось і називай її матір’ю.

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.