Відпустка за шалені гроші: Микита Добринін розповів, скільки заплатить за сімейну поїздку в Туреччину

Блогери Микита Добринін і Дарина Квіткова - одна з найкрасивіших пар в українському шоу бізнесі. Вони недавно стали батьками.

Цікаво, що показуючи своє життя, вони не раз акцентували увагу на тому, що живуть не бідно. Наприклад, недавно вони переїхали до власної квартири. А ще Микита подарував дружині Мерседес за більш ніж два мільйони гривень. З огляду на такі достатки, не дивно, що і на власному відпустці сімейства не буде економити.

Популярна подружжя блогерів – Микита Добринін і Даша Квіткова разом з маленьким сином Левом зовсім скоро полетять на відпочинок до Туреччини

Микита Добринін
Микита Добринін

Микиту Добриніна буквально атакували запитаннями, скільки ж буде коштувати його прийдешній відпустку. Чоловік розсекретив, планує витратити на нього близько 225 тисяч гривень.

Відзначимо, що після того, як їхній первісток Лев народився, сімейство ще не відпочивало за кордоном. Зараз хлопчику виповнилося два місяці, і пара вже планує відпочинок за кордоном. Тим більше, зараз в Україні осінні холоди, а їм би хотілося ще насолодитися теплом.

Микита зазначив, що він і дружина давно мріяли про це відпочинок і нарешті можуть дозволити собі його. Підбираючи готель, вони враховували, щоб апартаменти і умови були комфортними як для дорослих, так і для маленьких членів зіркового сімейства.

Микита Добринін з новонародженим сином
Микита Добринін з новонародженим сином

“Так, друзі, сума саме така. Ми не помилилися і навіть не переплатили. Ми просто вибрали для себе кращий готель, про який вже давно мріяли, де буде ідеально відпочивати з маленькою дитиною “, – розповів чоловік Даші Квіткова Микита Добринін для своїх фоловерів в соціальній мережі Інстаграм.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.