Ольга Сумська вдруге стала бабусею

21 квітня українська актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram новину про те, що її дочка Антоніна народила ще одного спадкоємця.

Зовсім недавно Анатоніна Паперна, дочка Сумської та актора Євгена Паперного, хвалилася ніжними фото з круглим животиком у квітковому платті.

А вже 21 квітня зіркова родина повідомила про радісну подію — Антоніна народила другу дитину.

Дочка української Роксолани вже 5 років перебуває у стосунках з російським актором Володимиром Ягличем. У 2017 році у них народилася перша дочка Єва.

Ольга Сумская и внучка Ева
Ольга Сумська та внучка Єва

Стать новонародженої дитини, стан мами і малюка і інші подробиці радісної події поки що тримають у секреті. Ольга Сумська поділилася фото новоспечених батьків у своєму Instagram і підписала фото:

“Вітаю, мої рідні! Тепер я двічі бабуся! Це щастя! Люблю вас! “

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.