У мережі показали будинок мами Андрія Данилка: все життя прожила в халупі (Відео)

Мама Андрія Данилка жила в звичайному сільському будинку під Полтавою.

Зовсім недавно стало відомо, що в минулому році відомий український артист Андрій Данилко втратив маму. Цілий рік артист приховував цю сумну новину від преси і шанувальників.

Мама Данилко Світлана Іванівна пішла з життя на 83-му році життя.

Світлана Іванівна - мама Андрія Данилка
Світлана Іванівна – мама Андрія Данилка

Нещодавно журналісти Новіні.live вирішили відвідати будинок, в якому проживала Світлана Іванівна. Жінка жила в селищі Клименки, що під Полтавою. Будинок, в якому жила мама Данилка, маленький і старий. Однак двір виглядає доглянутим. Схоже на те, що після смерті господині будинку, хтось доглядає за територією.

Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка

Варто відзначити, що сам Андрій Данилко проживає в розкішній квартирі в самому серці столиці – на Хрещатику. Також він має заміський будинок.

За словами сусідів Світлани Іванівни, Андрій Данилко приїжджав до мами, але дуже рідко. Артист не раз кликав маму переїхати ближче до неї, але жінка не погоджувалася, оскільки звикла жити в селі.

Варто зазначити, що доля Світлани Іванівни була дуже не простою. Сім’я Андрія була малозабезпечена. Його батько працював водієм і пішов з життя від онкологічного захворювання, коли хлопчикові було всього 7 років. Забезпечувати двох дітей довелося мамі артиста. Світлана Іванівна працювала в 2-3 зміни, щоб хоч якось піднімати на ноги дітей.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.