Ким буде син Каті Осадчої від першого шлюбу після навчання в США?

Юрій Горбунов - чоловік Катерини Осадчої. У них є двоє спільних синів - Іван і Данило.

Також у Катерини Осадчої є син від першого шлюбу. Його звуть Ілля Поліщук. Дорослий хлопчик вже закінчив школу і вступив до вищого навчального закладу. З огляду на те, що Ілля – людина непублічна, а Катерина не часто розкриває подробиці особистого життя, публіці цікаво дізнаватися різні деталі особистого життя членів цієї родини.

Як розповів Юрій Горбунов, Ілля Поліщук зараз вчиться в США і в майбутньому стане програмістом. Шоумен зізнався, що хоче, щоб Ілля повернувся в Україну.

Старший сын Кати Осадчей
Старший син Каті Осадчої
У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
Старший син Каті Осадчої
У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
Старший син Каті Осадчої

“Я б хотів, щоб він повернувся на батьківщину. Коли люди отримують освіту за кордоном, треба, щоб вони поверталися додому і будували державу “, – зазначив Юрій Горбунов.

Горбунов зазначає, що йти по стопах своєї мами і вітчима Ілля не хоче – зовсім не планує йти в шоу-бізнес і медійна життя взагалі не приваблює його. Однак він ще шукає себе і свою роль в житті, тому плани можуть змінитися.

Катерина Осадча раніше розповідала, що її новий чоловік Юрій Горбунов відмінно ладить із старшим сином Іллею. Вони стали друзями, бар’єру в спілкуванні практично не відчувається.

Нагадаємо, що влітку цього року в родині Горбунова і Осадчої відбулося поповнення. Катя народила сина, якого назвали Данилом. Зараз Катя проводить багато часу вдома, адже вона – мати, що годує. Хоча зрідка все таки відвідує гучні заходи, адже залишати програму “Світське життя ” надовго не можна. У свою звичну струнку форму Катя повернулася швидко, ніж неймовірно тішить своїх шанувальників і дружина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.