Як Андрій Данилко відсвяткував день народження?

Другого жовтня український артист і шоумен Андрій Данилко святкував свій День народження. Зараз з'явилися фотографії зі святкування.

48-річний Андрій Данилко не особливо поширюється про своє особисте життя, про те, як він проводить час і з ким живе.

Однак зі свого дня народження артист вирішив викласти фотографії, щоб показати шанувальникам як він пройшов.

Фоловерів оцінили аутфіт “Вєрки Сердючки “.

Фотографію з свята Данилко показав шоумен і телеведучий Вова Остапчук

Святкування Дня Народження Вєрки Сердючки
Святкування Дня Народження Вєрки Сердючки

На фото видно, що були присутні на вечірці на честь іменин деякі суперзірки.

Наприклад, на фото зображені Олег Винник і його кохана колега Таїсія Сватко, відома як Таюне. Публіка багато років пересуджує про їхній роман, і ось нарешті зараз вони перестали ховатися і стали виходити в світ як пара, а не як колеги – стали обніматися і не соромляться фотографуватися.

Також поруч з іменинником Данилко розташувався телеведучий шоу “Маска ” Володимир Остапчук. Найімовірніше, на святкуванні була і його дружина Крістіна Гірник.

Справа на фото Дзідзьо. Музикант Хоменко недавно розлучився зі своєю дружиною Славією. Однак шанувальники подейкують, нібито пара досі спілкується.

Судячи з фото, Андрій Данилко вже трохи напідпитку. Що саме йому подарували колеги – невідомо. Але головне – це ж не подарунок, а увага.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.