“Прикид – чисто пожартувати”: молода дружина Петросяна Брухунова показала “свій стиль”

Тетяна Брухунова - молода дружина пародиста і гумориста Євгена Петросяна.

Хоч у Тетяни і є своя аудиторія, але в цілому Таню практично відразу не злюбила публіка, накинувши на неї тавро розлучниці. Перше, до чого найбільше чіпляються “шанувальники ” – зовнішність. Те звинувачують Тетяну в тому, що вона навмисно себе старить одягом і косметикою, то кажуть, що вона поправилась, то ще якісь гидоти пишуть.

Днями молода дружина Петросяна вирішила відповісти всім коментаторам, яким “не догодиш ”

Вона написала, що не збирається обговорювати з усіма і кожним свій гардероб, і не вважає, що погано одягається. Брухунова впевнена, що вона одягається добре, у неї є свій стиль і свій смак. І на порожні коментарі користувачів, які нічого не розуміють в одязі, та не хоче реагувати.

“Стилістичні відгомони ” сицилійської бабусі “прийшли в мій гардероб багато років тому, здається, в середині 11-го класу. Але справа не в цьому, а в тому, що я люблю приміряти на себе різні образи. Немає ніякої потреби зупинятися на чомусь одному. Ось сьогодні я ну зовсім не бабуся “,

– написала вона.

Втім, фоловерів продовжують раз через раз звинувачувати її в несмаку, і висловлюватися, мовляв, вона спеціально себе старить, щоб відповідати дружину, який практично в три рази старше. Брухунова каже – не ставила собі за мету спеціально виглядати в рази старше, і той одяг, яку вона одягає в повсякденному житті, для прогулянок, для світських тусовок – це її усвідомлений вибір, який їй подобається.

Нагадаємо, Петросян і Брухунова офіційно уклали шлюб в кінці 2019 року. Зробили це таємно, щоб уникнути осуду публіки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.