Моргенштерну реально світить в’язниця.

Російський скандальний репер Алішер Моргенштерн потрапив до чергового скандалу після інтерв'ю для Ксенії Собчак.

Слідчий комітет РФ знайшов ознаки “можливого поширення неповажних до суспільства відомостей про дні військової слави та образу пам’яті захисників Вітчизни або приниження честі та гідності ветеранів”.

Йдеться про слова Алішера в інтерв’ю Ксенії Собчак у блоці, де вони обговорювали День Перемоги.

Моргенштерн
Моргенштерн

Зокрема, молодий реп-виконавець відверто заявив, що він не розуміє та не підтримує такого пафосного ставлення до подій, які давно стали історією.

Собчак, розуміючи, що саме її провокаційні питання могли стати причиною розбрату, заявила, що Алішер Валієв (справжнє прізвище Моргенштерна) просто представник нового покоління, тому він не жив за часів війни, і, відповідно, не може здорово оцінити подвиги радянських героїв того часу .

Незважаючи на це, слідчий комітет уже зацікавився Моргенштерном як особистістю та відкрив кримінальне провадження. Цікаво, що його можуть засудити до п’яти років колонії — саме таке покарання за найсуворішою санкцією статті.

Сам Моргенштерн, схоже, ніяк не засмучений, адже любить потрапляти у скандали. Так, нещодавно він потрапив у скандал із Службою безпеки України через те, що його творчість заборонили на території України. Потім він звернувся до суду, щоб поновити свої права.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.