Кароль побачила світ у сукні за нечувані гроші

Співачка Тіна Кароль відвідала Грузію, де дала інтерв'ю та заспівала свої головні композиції. Вбрання української артистки захопило шанувальників.

У Грузії Тіна Кароль виступила на “Танцях із зірками”. Щоправда, на грузинських. Туди її запросив член журі Іраклі Макацарія, який щиро поспілкувався з артисткою перед виступом і навіть узяв у неї інтерв’ю.

Продюсер грузинського проекту Танці із зірками заявив, що Тіна – “найпрекрасніший гість” за всю історію проекту. Але й артистка теж знайшла чим здивувати, окрім своїх пісень.

Тіна Кароль дала інтерв’ю у Грузії

Як знають усі шанувальники артистки, вона любить виглядати “як із голочки”. Тому над кожним її вбранням старанно працюють стилісти. Для грузинського інтерв’ю у Тіни був дуже спокусливий і жіночний голос — коротка атласна сукня-сорочка глибокого синього кольору. Щоб наголосити на своїй фігурі, Тіна одягла короткий вузький пояс.

Повідомляється, що це вбрання від одного з найулюбленіших брендів одягу Тіни Кароль – David Koma. Коштує це вбрання понад дві тисячі доларів — приблизно 54,5 тис грн, у переказі на українську валюту.

Тіна Кароль дала інтерв'ю в Грузії у сукні Давид Кома
Тіна Кароль дала інтерв’ю в Грузії у сукні Давид Кома
Тіна Кароль дала інтерв'ю в Грузії у сукні Давид Кома
Тіна Кароль дала інтерв’ю в Грузії у сукні Давид Кома

Доповнила свій аутфіт зірка світового рівня чорними чобітками на високих підборах.

Щодо зачіски можна сказати одне — вона незмінно така сама, як і в новому кліпі Тіни під назвою “Подвійний рай”. Вона випростала волосся, акуратно поклала чубок.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.