Скільки заробляє Максим Галкін і чи він висить на шиї у дружини?

Максим Галкін — один із найвідоміших телеведучих Росії. Якщо, звичайно, не найвідоміший. І, відповідно, його гонорари іноді у багато разів перевищують зарплату депутатів.

Якщо ви дивитеся телевізор або хоч іноді гортаєте стрічку мережі, то не дивно дізнатися, що Максим Галкін бере участь практично у всіх провідних проектах російського телебачення, дає сольні концерти. Доходи в нього високі. За версією російського журналу Форбс, доход коміка за рік становить 4,8 мільйона доларів.

Максим Галкін
Максим Галкін

Мінімальний гонорар артиста за виступ – 2.5 млн. рублів. З цієї суми потрібно відняти «концертну частку» команди артиста – 20%. Чистий дохід артиста дорівнює 2 млн. рублів за один «сольник».

Звичайно, такі гонорари — це не єдиний дохід Галкіна. Також йому щомісяця надходить дохід від його проектів, створених на ТБ. А, як відомо, Галкін вже далеко не російська зірка, адже його запрошують до себе багато країн СНД.

Максим Галкін
Максим Галкін

Та й прибутки високі — цілком виправдана потреба. Адже щоб утримувати шестиповерховий палац, непрацюючу вибагливу дружину, двох діток та повну хату прислуги — це треба бути заможною людиною.

Втім, мабуть, Галкін не так уже й багато заробляє, адже за кордон пара давно вже не їздила. Вони рідко афішують навіть те, що їздять до Москви зі свого елітного села Бруд.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.