Церемонія прощання з Олександром Градським відбудеться 1 грудня

Прощання з автором Олександром Градським запланували на середу, 1 грудня.

Охочі попрощатися з маестро зможуть зробити це в московському театрі “Градський Хол”. Це місце обрано невипадково, адже Градський 7 років працював художнім керівником.

Про те, де і коли відбудеться прощання з артистом, повідомляють РІА “Новости”.

Градський помер
Градський помер

Нагадаємо, серце радянського та російського співака, а також композитора та безмірно талановитого поета перестало битися в ніч із 27 на 28 листопада. Відомо, що причиною смерті став інсульт. Передбачається, що інсульт став наслідком того, що на початку осені 2021 року Градський перехворів на коронавірус у тяжкій формі.

Повідомляється, що за кілька днів до трагедії Олександр Борисович знепритомнів удома. На виклик терміново приїхали медики, котрі госпіталізували Градського.

Лікарі вирішили помістити його до реанімаційного відділення, оскільки стан артиста був критичним.

Багато шанувальників і колег композитора висловили слова співчуття у зв’язку з його смертю. Діма Білан зізнався, що Градський для нього був як батько.

А співачка Пелагея зазначила, що Градський завжди був на боці істини та добра, і подякувала йому за те, що він так щедро ділився собою та своїм талантом.

Всіх бажаючих запрошують попрощатися з маестром, що пішов з життя, в перший же зими. Шанувальники висловлюють співчуття сім’ї померлої знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.