З неросійським чоловіком: Лорак помітили в компанії з новим залицяльником

Поки колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу влаштовує свою долю у компанії з Лілією Абрамовою, співачка теж не марнує часу.

Лорак – дівчина красива і дуже видна. Їй багато з ким і багато, коли приписували романи. Після історії з першим чоловіком та його зрадою, Лорак зареклася не виносити свої стосунки у публічну площину, щоб потім не вислуховувати ні від кого жалісливих слів та закидів, тому зараз складно сказати, з ким саме Ані полягає у стосунках.

Нещодавно Лорак дала концерт і виклала фотографії з цього заходу до себе в Інстаграм. Поруч із нею деякий час виступав артист неросійської зовнішності. У ньому публіка дізналася про співака, який виступає під псевдонімом МОП.

Ані Лорак засікли з неросійським чоловіком – ним виявився співак МОП

Ані Лорак засікли з неросійським чоловіком - ним виявився співак МОП
Ані Лорак засікли з неросійським чоловіком – ним виявився співак МОП

Відомо, що Лорак та МОП мають композицію, записану спільно, тому не дивно, що вони багато часу проводили та проводять разом.

Однак, які саме відносини пов’язують пару поза робочою площиною — це велике питання.

Деякі фанати в коментарях до публікації Ані Лорак припускають, що у пари справді можуть бути якісь почуття одне до одного, які успішно маскують під спільними виступами та репетиціями.

Ані Лорак на концерті
Ані Лорак на концерті

Однак на даний момент ця інформація — це не більше, ніж здогади. А своє особисте життя мати дорослої дочки Софії Муратівни Налчаджіоглу продовжує старанно приховувати під сімома замками.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.