“Мій улюблений храпунцель”: Настя Каменських показала сплячого Потапа

Співачка Настя Каменських зі своїм чоловіком Потап зараз відпочиває в Мексиці. Туди вони вирушили одразу після новорічних свят.

Настя Каменських виклала нетипове відео, на якому зафільмувала як спить її чоловік Потап. В описі відео вона поділилася тим, що її чоловік Потап хропе. Щоправда, зробила вона це трохи кумедним та дуже креативним шляхом.

Вона записала відео з використанням Інстаграм-маски, де Настя співає пісню, а на обличчі сплячого Потапа за допомогою ефекту рухаються губи Насті Каменських. Це краще один раз побачити, ніж сто разів почути!

Каменських виглядає на даному відеоролику дуже смішним та кумедним.

Ось що пишуть у коментарях до публікації артистки в Інстаграм-акаунті:

  • По шапці не одержала?
  • Хтось сьогодні поїде до дитбудинку)))
  • Він твій нурик
  • На це можна дивитися нескінченно
  • Це вік, потрібно вимкнути телевізор і він прокинеться
  • Та гаразд, дуже навіть музично хропе, талано

Нагадаємо, Потап та Настя Каменських у шлюбі вже майже три роки. У травні 2022 року пара відсвяткує річницю весілля. Спільних дітей у артистів поки що немає, але Олексій Потапенко має сина від першого шлюбу з Іриною Горовою. Звати дитину Андрій.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.