Лорак у рваному одязі сором’язливо прикрила тіло руками

Співачка Ані Лорак опублікувала загадковий знімок у своєму Інстаграм-профілі. Вона там позує у чорному одязі.

Публікація на сторінці Ані Лорак з’явилася 11 січня На знімку Лорак сидить на кріслі, позує в чорному комбінезоні, який сполосаний. Це такий стиль. Лорак дуже йде чорний колір, який її зовсім не сповнює.

В описі до своєї фотографії у соціальній мережі Інстаграм співачка запитала у фанатів, як вони почуваються після таких затяжних новорічних свят.

“Дорогі мої, як ви? Як настрій? Як початок року?”, – поцікавилася Ані Лорак у своєї аудиторії в Інстаграм.

На своє запитання вона отримала багато різних відповідей у коментарях. Також їй писали компліменти і ставили питання про творчість. На деякі коментарі Лорак відповіла.

Ось що їй писали шанувальники:

  • Кароліна, а чи буде кліп на пісню «Стала Сильніш» та «Він»?
  • Я так вами пишаюся, хочу, щоб у мене було стільки ж сил і сміливості бути собою! Я теж пішла на перекір усім. Працюю майстром краси, відлетіла від сім’ї до Канади, не хочу сидіти вдома, як домогосподарка, а хочу робити світ світлішим! Схудла на 10кг, хоч ніхто не вірив у мене! Хочу, щоб увесь світ усміхався! Хочу, щоб усі люди могли годувати оленів з рук та бурундуків. Хочу, щоб усі могли подорожувати! Хочу, щоб закінчився коронірус! Хочу щоб ми всі були щасливі!
  • Ви така красива, скучили за Вашими фотографіями!

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?