Заворотнюк святкує День Народження: показала спокусливе фото у шкіряних штанах

Донька іменитої артистки та телеведучої Анастасії Заворотнюк Ганна святкує день народження.

Заворотнюк-молодша опублікувала в Інстаграм-акаунті своє перше фото у віці 26 років.

На знімку Ганна позує у чорній сорочці та чорних шкіряних штанях. Вона сидить на дивані, і боком повернута до камери. Вдає, що в об’єктив не дивиться.

Волосся Ганни Заворотнюк акуратно покладено на плечі.

“Ось уже й 26 стукнуло, всіх зі старим Новим роком!”, – написала Ганна.

Ось що їй пишуть у коментарях:

  • З днем народження, Анюта. Нехай усі мрії збуваються. Ми стали рідкісними гостями у житті один одного, але я дуже щаслива, що колись доля нас звела. Будь найщасливішою
  • Анечка, вітаю з Днем Народження! Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, тепла, краси. Нехай все, що є хорошого в цьому світі, прийде до тебе і подвоїться!

Зазначимо, Ганна Стрюкова-Заворотнюк – єдина донька телеведучої та актриси серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк. Заворотнюк-старша вже понад три роки ховається від публіки через хворобу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.