Алла Пугачова показала шрам під носом від пластики

Алла Пугачова дуже рідко публікує щось у своєму Інстаграм-профілі. Проте у вівторок, 18 січня, вона вирішила зняти "сторі".

Примадонна опублікувала селфі, зроблене вдома. Зірка будинку ходить нафарбована, це сильно впадає у вічі. Так, як мінімум, на обличчі крупним планом у неї видно великі глибокі зморшки. Особливо ці зморшки видно під очима й області губ.

На обличчя чоловіка Максима Галкіна завдала тонального крему, який рівно ліг і врятував її від хворого блиску. Цікаво, що Алла Борисівна вирішила навіть не зачісуватися до того, як фотографується — її волосся розпатлане і скуйовджене.

Алла Пугачова показала селфі
Алла Пугачова показала селфі

Шанувальники звернули увагу на те, що у Алли Борисівни Пугачової дуже видно шрам від пластичної операції під носом. Це, напевно, “залишки” з часів молодості, коли ще молода Алла намагалася зберегти свою молодість усіма шляхами, і часто лягала під ніж хірургів.

Також на селфі Пугачової крупним планом чудово видно, як вона раніше зробила собі збільшення губ, і вони злягли “розпливлися”. Тим не менш, зірка підфарбувала їх блиском для губ і підвела очі.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.