Як виглядає, живе та чим займається старша дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк?

Ганна Дмитрівна Стрюкова, яка для Інстаграма вирішила взяти прізвище матері, не виключено, що для більшої впізнаваності – блогер. Дівчині 26 років.

У звичному розумінні блогери відкриті, розповідають усе, що відбувається в їхньому житті, відверті з передплатниками. Ганна справді часто публікує на свою більш ніж двісті тисячну аудиторію особисті знімки, і розповідає про свою творчу сторону, але має табу — це здоров’я мами. Ще на початку історії з онкохворобою Анастасії Заворотнюк Ганна заявила – нічого в мене не питайте, розповідати нічого не збираюсь.

Звичайно, шанувальників це не зупиняє. В надії урвати хоч якусь інформацію про улюблену зірку, вони згадають питаннями та коментарями Ганні, але та лише зрідка сухо відповідає – переживаємо за маму, віримо у краще.

Донька Анастасії Заворотнюк Ганна Стрюкова заявила, що боїться повторити долю мами: "А чи у вас є страх?"
Донька Анастасії Заворотнюк Ганна Стрюкова заявила, що боїться повторити долю мами: “А чи у вас є страх?”
Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами
Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами

Відомо, що 26-річна Ганна Заворотнюк має коханого, проте офіційно заміж вона так і не вийшла. Не виключено, що через стан матері.

Відомо, що на Ганну Заворотнюк також покладено місію наглядати за своєю молодшою сестричкою Мілою на той час, поки мама хворіє.

Її фото, та подробиці її дорослішання Ганна в мережі не показує на прохання своєї мами та її дружина, Петра Чернишова.

 

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.