47-річний Олексій Арестович святкує день народження: “Дідусь старенький, але йому ще не все одно”

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович святкує день народження. 3 серпня йому виповнилося 47, і тепер він із гумором називає себе дідусем.

Інфополе в Україні з початком повномасштабної війни без Олексія Арестовича уявити неможливо. Він – радник голови Офісу Президента, політичний оглядач, блогер, військовий та навіть актор. Але для більшості українців іменинник – головне заспокійливе, а для українок – найбажаніший чоловік. І ось сьогодні, у середу 3 серпня, Арестовичу виповнилося 47.

Арестович святкує день народження

У своєму Інстаграмі Арестович опублікував святковий пост, в якому подякував усім, хто так чи інакше присутній у його житті, Богові, а також пообіцяв продовжувати робити все для того, щоб світ ставав кращим. Привітання самого себе Олексій почав дуже іронічно:

Дідусь старенький, але йому ще не байдуже. А не все одно йому на людей та весь світ. І нехай специфічними шляхами, але дідусь ще побореться, щоб зробити цей світ кращим.

Зірковий іменинник зазначив, що підробити любов до людей і світу неможливо, тому коли він виходить в ефір, намагається захистити глядачів від тієї чорноти, яку поселила у наших душах війна.

Коментатори засипали Арестовича привітаннями та побажаннями якнайшвидшої перемоги.

Коротка біографія Олексія Арестовича

Арестович народився у Грузії, проте вивчився вже в Україні, у Києві. На його рахунку безліч спеціалізацій, починаючи від військового перекладача та закінчуючи психологом, теологом і навіть тренером з акторської майстерності. Також Олексій активно веде блоги у відомих соціальних мережах – Фейсбуці, Інстаграмі, Твіттері, Ютубі та Телеграмі.

Олексій Арестович в Офісі Президента
47-річний Олексій Арестович святкує день народження

Хто б міг подумати, що герой статті має власну фільмографію, яка налічує понад 10 різних кінопроектів. В особистому житті Арестович також досяг успіху – з 2015 року він щасливий у шлюбі з Анастасією Грибановою, яка народила йому двох дітей. Від першої дружини Олексій має доньку.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.