Скільки років насправді разом Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе: із коханців у законне подружжя

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва щасливі у шлюбі близько 8 років та виховують трьох дітей. Проте їхня історія кохання почалася задовго до того, як у них з'явилися печатки у паспортах.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва познайомилися ще задовго до того, як співачка стала співати у відомій групі “ВІА Гра”. Будучи ще молодою та невідомою співачкою, Альбіна пройшла прослуховування та стала бек-вокалісткою Валерія Меладзе. Чоловік відразу попередив нову бек-вокалістку, що на роботі він не потерпить жодних особистих стосунків ні з музикантами, ні з іншими членами команди. Альбіна погодилася на такі умови, але сам Меладзе їх невдовзі порушив. За кілька місяців роботи з молодою співачкою Валерій по вуха в неї закохався. Варто зазначити, що на той момент артист був одружений та виховував трьох дочок. Однак це не завадило Валерію Меладзе закрутити роман із Джанабаєвою.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку співпраці

Роман був настільки бурхливим та стрімким, що у 2014 році у закоханих народився перший син Костя. Хоча всі здогадувалися, хто є батьком позашлюбного сина Джанабаєвої, коханці продовжували приховувати свої стосунки, а Меладзе не поспішав залишати сім’ю.

Понад 10 років Альбіна та Валерій приховували свої стосунки, а артист жив на дві родини. Все змінилося у 2014 році, тоді співачка завагітніла вдруге. Тоді Меладзе вирішив розлучитися з першою дружиною і одружитися з Альбіною. При цьому весілля з Джанабаєвою проходило таємно, без журналістів та преси.

Як виглядають діти Джанабаєвої та Меладзе
Як виглядають діти Джанабаєвої та Меладзе

Навіть після офіційного укладення шлюбу колишні коханці не розповідали про свої стосунки на телебаченні. Своє перше спільне інтерв’ю вони дали 2018 року, тоді й зізналися, що разом уже майже 20 років.

Нещодавно, незважаючи на вже не юний вік, Джанабаєва та Меладзе зважилися на третю спільну дитину. 2021 року у подружжя народилася дівчинка, яку назвали Агатою.

Зараз подружжя разом із трьома дітьми живе у гарному заміському будинку, багато працює і насолоджується щастям бути батьками.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.