9-й рік у комі: 84-річний Андрон Кончаловський заговорив про стан доньки Маші: “Боюсь не дожити”

Історія Маші Кончаловської відома практично усьому світу. 14-річна донька відомої актриси Юлії Висоцької та геніального режисера Андрія Кончаловського після аварії ввели у стан медикаментозної коми, в якій вона перебуває нині.

Маша Кончаловська — 22-річна дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського, яка третину свого життя перебуває у стані коми.

З дитинства Маша росла дуже талановитою та харизматичною дівчинкою. Будучи дочкою режисера та актриси, Марія з раннього дитинства почала зніматися у кіно. Дівчинка встигла засвітитися у двох кінороботах: фільмі “Глянець” та серіалі “Угода”. Також Маша неодноразово з’являлася у кулінарному телешоу своєї мами “Їмо вдома”. Доньку Кончаловського та Висоцької чекало велике майбутнє, проте доля розпорядилася по-іншому.

Сім'я Кончаловських
84-річний Андрон Кончаловський заговорив про стан дочки Маші

2013 року родина Кончаловських потрапила у серйозну автомобільну аварію у Франції. За кермом був батько сімейства Андрій Кончаловський. Чоловік не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим автомобілем. Серйозних травм не отримав ніхто, окрім 14-річної Маші, яка виявилася не пристебнутою.

Дівчинку негайно доправили з місця аварії до лікарні, де діагностували серйозну черепно-мозкову травму. Марію за медичними показаннями помістили у медикаментозну кому. Відомо, що Маша Кончаловська у стані коми перебуває до теперішнього часу.

84-річний Андрон Кончаловський заговорив про стан дочки Маші

Після страшної аварії родина Кончаловських вирішила не коментувати цю ситуацію в пресі та не розповідати про стан своєї доньки журналістам.

Однак у Мережу іноді проникає інформація наближених до сім’ї Кончаловських людей. Відомо, що був період, коли Маша виходила з коми і навіть впізнавала своїх рідних. Однак через деякий час її стан погіршився і дівчинку знову змушені були помістити в медикаментозну кому.

Одного разу, в одному з інтерв’ю 84-річний Андрій Кончаловський сказав, що боїться не дожити до того часу, коли його донька знову буде здоровою.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.