Санта Дімопулос зачарувала відео, де її 2-річна дочка співає пісню “Ой, у лузі червона калина” (Відео)

Дворічна донька Санти Дімопулос зворушила глядачів милим виконанням гімну українських січових стрільців. Дівчинка двічі повторила куплет, а наприкінці поаплодувала сама собі.

Пісня “Ой, у лузі червона калина” під час російсько-української війни стала символом опору українців та сталевого духу наших воїнів. Гімн українських січових стрільців знають майже всі українці, цю пісню співають у дворах та на сценах пересічні громадяни та відомі співаки. Кадри, на яких маленькі патріоти гордо виконують рядки “Ой, у лузі червона калина похилилася”, розлітаються у мережі зі швидкістю світла та розчулюють мільйони українців.

Санта Дімопулос з чоловіком та дітьми
Санта Дімопулос з чоловіком та дітьми

Колишня солістка гурту “ВІА Гра” Санта Дімопулос похизувалась співом своєї дворічної доньки. На відео мила білява дівчинка у літній сукні у дрібну квіточку впевнено співає патріотичну пісню. Читачі сторінки Інстаграм Санти Дімопулос не змогли пройти повз це виконання. Понад п’ятнадцять тисяч підписників поставили лайки публікації, а у коментарях сотні захоплювалися талантом дівчинки. За словами співачки, це улюблена пісня її доньки. Патріотами не народжуються, ними виховуються змалку.

  • Супер! Молодчинка, золотко! Справжня Україночка!
    Софійка молодець!
  • У кого ще улюблена частина “хей, хей, розвеселимо”?
  • Прямо посмішка до вух, коли слухаю. Дякую, маленька красуня.
  • Фантастичні діти України.

Нагадаємо, що екс-віагрянка та переможниця танцювального шоу “Танці з зірками” разом із дітьми виїжджала з країни. Після ста днів перебування в Італії Санта повернулася в Україну. Вона не може приховувати свої сльози через повернення на рідну землю.

Це неймовірні відчуття, я думала, що вже всі сльози виплакала, але ні.

Зараз Санта з дітьми знову подорожує, тепер вона відвідала Африку, де перебуває до цього дня.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.