Безробітна, але заміжня Лілія Ребрик засвітилася на фото з двома чоловіками: “Тепер ви знаєте”

Після закриття Нового каналу актриса та телеведуча залишилася без роботи, але сумувати не стала, адже точно знає, що довго сидіти склавши руки вона не буде.

Так і сталося, ведуча Лілія Ребрик поки ніяк не прокоментувала свою участь у майбутньому проєкті. Але на сторінці гумористичної програми “Дизель-шоу” з’явилася публікація, яка все пояснює. На фото Лілія Ребрик стоїть між двома акторами проєкту – Єгором Крутоголовим і Дмитром Танковичем, по очах видно, що Лілія щаслива бути там. Виявляється, тепер акторка зіграє свою роль у проєкті, можливо в тандемі, а фото зроблено, мабуть, під час репетиції. Наприкінці серпня колектив запланував нові концерти, де й виступить Ребрик.

Лілія Ребрик візьме участь у новому "Дизель-шоу"
Лілія Ребрик візьме участь у новому “Дизель-шоу”

Крутезна новина: на наш концерт завітає неперевершена Лілія Ребрик! Упевнені, ви в захопленні від такого сюрпризу. Які ролі зіграє артистка? Можливо, складаються нові тандеми? Тепер ви знаєте, що вас чекаємо не лише ми, а й неймовірна Лілія Ребрик!

Підписники сторінки були в захваті від цієї новини:

  • “Оооо ця чарівна посмішка і ці чарівні цьомики!!! Це любов! Надіюсь, що після перемоги ви приїдете в Дубно!!!”
  • “Класний сюрприз, заздрю всім, хто купив квитки на концерт”
  • “Які ви красиві всі, просто супер виглядаєте”
  • “Дуже чекаю концерту, тим більше, він переносився вже. Сподіваюся побачити Лілічкину усмішку”

Нагадаємо, що актриса та телеведуча Лілія Ребрик разом із чоловіком хореографом Андрієм Диким зараз живуть на два міста. Їхні діти перебувають у бабусі у Чернівцях, а зіркова пара працює у Києві. Тому їхнє життя під час війни проходить між цими містами, адже хочеться частіше бачити своїх дівчаток, але й працювати теж треба.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.