“Це десяток хітів”: Тіна Кароль розповіла, що збирається робити зі своїми російськомовними піснями

Тіна Кароль розпочинала свою кар'єру, як російськомовна співачка. Нещодавно вона зізналась, що планує зробити зі всіма своїми хітами, написаними російською мовою

Відома в Україні співачка від початку повномасштабного вторгнення росії рідко давала медіа коментарі й зовсім не з’являлась у якості гості на інтерв’ю. Втім, артистка все-таки вирішила відповісти на запитання журналістів й погодилась на розмову зі ЗМІ “Голос Америки”. У інтерв’ю українська співачка поділилась своєю думкою стосовно багатьох цікавих тем.

Журналісти поспілкувались із артисткою в Нью-Йорці одразу після виступу Тіни Кароль на презентації фонду Олени Зеленської. Розмова відбулась у Представниці України від ООН. Перш за все, у співачки поцікавились коментарем її міжнародної діяльності – інтерв’юер звернула увагу на закордонні виступи Тіни Кароль, а також її зустріч із прем’єр-міністром Японії.

Європейці повинні бачити, що ми в спротиві, що це супротив людей, що це не політична гра

– прокоментувала артистка і заявила, що японські медіа видались їй дуже уважливими до людей, які власними діями та вчинками демонструють повагу та любов до Батьківщини.

Тіна Кароль відповіла на запитання журналістів
Тіна Кароль відповіла на запитання журналістів

Крім того, Тіна Кароль висловила свою думку стосовно артистів, які під час повномасштабної війни демонстрували своє каяття в тому, що раніше звертали недостатньо уваги на питання російської агресії. Співачка згадала про Алана Бадоєва, який заявив, що повномасштабна війна – це його вина. Відтак артист довгий час заявляв, що події в Україні – це “внутрішній конфлікт”.

Співачка не могла не пригадати й про свої російськомовні пісні. Так, Тіна Кароль відповіла на питання журналіста про те, що ж вона таки збирається робити зі своєю творчістю “з минулого життя”.

В мене в репертуарі було багато російськомовних пісень, з початком війни я їх просто відклала, а це десяток хітів, й вони просто лежать на полиці, можливо, на довго

– повідомила Тіна Кароль.

Артистка також додала, що довгий час вона боролась із творчою кризою, адже на початку війни їй не вдавалось писати пісні, які би не розповідали про увесь біль, який вирував усередині Тіни Кароль. Проте, вона не хотіла писати такі пісні – їй хотілось навпаки надихати людей і вселяти в них надію на краще.

Популярне

Схожі статті

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.