Молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші, менеджер Кіркорова все злив: “Вона йому не здалася”

Скандальна українська співачка-зрадниця Ані Лорак не змогла втримати біля себе молодого коханця Єгора Гліба через скрутне фінансове становище.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, у шлюбі з яким Ані Лорак народила доньку Софію, вона закрутила роман з екс-чоловіком співачки TAYANNA, саунд-продюсером і представником лейблу Black Star Єгором Глібом. Між ними 14 років різниці у віці, Лорак старша за обранця, але ні це, ні розповіді Тетяни Решетняк про те, що Гліб був невірним та дозволяв собі застосовувати вдома силу, не відштовхнули Ані.

Молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші
Молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші

Пара іноді викладала романтичні фото у Мережі, але подробицями відносин не ділилася. Виявилося, що вони вже не разом – Ані Лорак дуже різко стала покинутою. Драму в особистому житті співачки-зрадниці розкрив продюсер та колишній менеджер її кума Філіпа Кіркорова Леонід Дзюник:

У тому, що Єгор втік від Лорак в США немає нічого дивного. Мабуть у неї стало зовсім погано з грошима. Звідки їм взятися, коли немає ні концертів, ні телезйомок? А без грошей вона йому не здалася. Чи вона думала, що потрібна йому як жінка?

– цитують Дзюника ЗМІ.

Концертна діяльність Ані Лорак на паузі з початку повномасштабного російського вторгнення на територію України. Артистка не висловила своє відношення до цього, але мовчанням і перебуванням у росії показала, що доля українців її не цікавить. Влітку 2022 року співачка викликала велике обурення з боку української спільноти, коли з’явилися афіші її концертів у Європі як “найтитулованішої співачки України”. Але ці виступи були скасовані завдяки активістам, так вона в черзі на позбавлення почесного звання народної артистки України.

Концерти Ані Лорак в Європі скасували
Молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші

В той час, як українські зірки дають благодійні концерти і збирають кошти для біженців та ЗСУ, Ані Лорак бере поодинокі замовлення на корпоративи, щоб тримати на плаву себе особисто.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.