Зникла Христина Орбакайте: відомо, що насправді сталося з дочкою Алли Пугачової

Христина Орбакайте сьогодні не менш відома за свою зіркову маму. У Мережі розкрили секрет, куди зникла російська співачка та чому вона не прийшла на похорон Бориса Мойсеєва

Христина Орбакайте – відома російська співачка, яка здобула свою популярність й за відомістю майже зрівнялась із зірковою мамою. Артистку можна назвати живим прикладом тієї групи людей, які змогли вийти з тіні відомих батьків й здобути власну славу. Про Орбакайте рідко кажуть “донька Пугачової”. Її знають як самостійну артистку.

Останнім часом Христина Орбакайте майже не з’являється на публіці і, якби не її активність в соціальних мережах, шанувальники й зовсім почали нервуватись. Багато прихильників звернули увагу на той факт, що співачка не була присутньою на похороні свого колеги Бориса Мойсеєва. Всім відомо, що вони були дуже близькими, втім ні Орбакайте, ні її зіркова мати не прийшли попрощатись зі співаком.

Продюсер Дмитро Ашуров висловив свою думку з приводу відсутності Орбакайте на прощанні з Мойсеєвим. Так, за його думкою причиною могла стати хвороба або ж якась особиста трагедія, що сталась в житті російської співачки. Ашуров зазначив, що ця ситуація є доволі дивною, втім напевно сказати, що саме сталось – нереально.

Дивно, звісно… Може, тут замішана якась внутрішня особиста трагедія. Або якась хвороба

– прокоментував продюсер.

Борис Мойсеєв був для Христини Орбакайте наче старший брат
Борис Мойсеєв був для Христини Орбакайте наче старший брат

Взаємини Христини Орбакайте та Бориса Мойсеєва

Для публіки стало великим шоком, коли відома російська артистка вирішила не відвідувати похорони свого найкращого друга. Причиною для подиву став той факт, що Мойсеєв для Орбакайте ледве не другий тато або ж старший брат.

Борис Мойсеєв дуже добре дружив із Аллою Пугачовою. Двох співаків пов’язували не лише професійні стосунки, але і дружні питання. Молода Примадонна часто мусила роз’їжджати світом з концертами, тому її колега Мойсеєв завжди погоджувався приглянути за маленькою Христиною. Нагадаємо, що у самого Бориса Мойсеєва своїх дітей не було, тому до Орбакайте він відчував особливе тепло.

Хоча російська співачка не витримала мовчання (вона опублікувала пост з приводу смерті Бориса Мойсеєва), на його похорони жінка не з’явилась. Так само вчинила і Алла Пугачова. Шанувальників зіркової Примадонни вчинок знаменитостей сильно здивував, адже багатьом здавалось, що Мойсеєв давно став частиною їх міцного сімейства. Втім, ні Христина Орбакайте, ні Алла Пугачова досі не коментують того, що трапилось.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.