На фоні чуток про розлучення: Христина Горняк відсвяткувала день народження без Володимира Остапчука

Останнім часом в Мережі ходять чутки про розлучення телеведучого Володимира Остапчука з дружиною Христиною Горняк. Хоча інформація про розлучення ще не підтверджена, однак зараз подружжя не спілкується один з одним і не живе разом.

Христина Горняк – друга дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Якщо вірити колишній дружині Остапчука Олені Войтенко, то саме Христина стала причиною їхнього розлучення, коли стала коханкою Володимира. Підстави вірити в цю інформацію є, адже Остапчук зробив пропозицію новій пасії всього через декілька місяців після розлучення, а отже їхні стосунки розпочались задовго до цього.

Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Христина Горняк відсвяткувала день народження без Володимира Остапчука

15 жовтня Володимир Остапчук і Христина Горняк мають відсвяткувати свою другу річницю весілля. Однак, схоже, свята не буде. Річ у тім, що і Володимир і Христина являються блогерами. Вони щодня публікують в своїх Інстаграм-сторіз відео із свого буденного життя. Раніше подружжя щодня показували свої спільні сніданки та показували, як вони разом проводять час. Однак останній місяць в Інстаграмі Христини немає ні натяку про Остапчука, а телеведучий не публікує жодні відео з Горняк. Ба більше, судячи зі сторіс дівчини, вона зараз живе в в новій квартирі, не в тій, де вона жила з Остапчуком.

Владимира Остапчука и Кристину Горняк считают одной из самых крепких пар
Христина Горняк відсвяткувала день народження без Володимира Остапчука

10 жовтня Христині Горняк виповнилось 36 років. Дівчина провела цей день без свого чоловіка, а в компанії подруг. Христина в своєму Інстаграм-блозі повідомила, що разом із подружками поїхали святкувати день народження у Відень.

А от Володимир Остапчук навіть не згадав про свято дружини і не привітав її з днем народження.

Те, що у сім’ї Остапчуків негаразди, немає сумнівів. Однак в чому причина розбрату, та чи планує подружжя розлучатись, поки не відомо.

Нагадаємо, з колишньою дружиною Оленою Войтенко Володимир Остапчук прожив у шлюбі 12 років. У шлюбі народилось двоє дітей: дівчинка Емілія та хлопчик Еван. Розлучення Остапчука з першою дружиною супроводжувалось гучним скандалом, адже Олена Войтенко звинувачувала чоловіка у зраді та в тому, що він відмовляється фінансово підтримувати дітей.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.