Юрій Горбунов розповів, скільки автівок придбав для української армії: цифра вражає

Відомий український шоумен та телеведучий Юрій Горбунов, як і багато інших українців, робить все від себе можливе, щоб допомогти українській армії та пришвидшити перемогу.

Після початку повномасштабної війни в Україні весь народ згуртувався заради пришвидшення перемоги. Відомі люди завдяки своїй публічності мають більше можливостей для розголосу, збору коштів і тому подібне. Саме тому майже всі зірки шоу-бізнесу почали активно волонтерити, збирати гроші на благодійних концертах та всіляко допомагати українській армії.

Відомий актор, шоумен та телеведучий Юрій Горбунов теж долучився до волонтерської діяльності. Зокрема чоловік Каті Осадчої закупляє автівки та карети швидкої допомоги на передову.

Нещодавно чоловік в своєму Інстаграм-блозі вперше розповів, скільки автомобілів йому вдалося придбати. За словами Горбунова він передає для ЗСУ вже третю карету  швидкої допомоги, а спілка підприємців кіно і теле індустрії, в якій він знаходиться, загалом передала на армію 121 автівку.

Рятувати наших Захисників і наближати Велику Перемогу-наш святий обов’язок!!

Працюємо далі!

, – написав Юрій Горбунов.

Також у своїх Інстаграм-сторіз Горбунов показав карету швидкої, яка приїхала з передової. Авто було обстріляно та мало сліди від куль на лобовому склі.

Юрій Горбунов розповів, скільки автівок придбав для української армії
Юрій Горбунов розповів, скільки автівок придбав для української армії

Користувачі Мережі підтримали Горбунова в коментарях та написали слова вдячності за те, що актор допомагає ЗСУ.

До слова, багато українських знаменитостей допомагає Україні. Наприклад, відомо, що зіркове подружжя Потап та Настя Каменських на благодійних концертах зібрати близько 1 мільйона гривень, які передали на військову та гуманітарну допомогу. Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук зібрав 19 мільйонів гривень. Більша частина коштів пішла на закупівлю автівок для ЗСУ, а інші гроші були розподілені по різних фондах.

Гурт “Друга ріка” на чолі з Валерієм Харчишиним на благодійних концертах зібрали 4 мільйона доларів. Всі кошти були передані на потреби України та постраждалим у війні людям.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.