73-річна Алла Борисівна Пугачова підготувала заповіт: як поділила своє майно між дітьми, онуками і Галкіним

Алла Пугачова є найвідомішою співачкою пострадянської і російської естради. Її майно оцінюється експертами приблизно в 100 мільйонів доларів.

Алла Борисівна Пугачова за даними росЗМІ провела з юристами оцінку своїх активів, що може вказувати на написання заповіту. Основна частина майна співачки – це нерухомість. Своїх дітей і онуків зірка не образила.

Чотирикімнатну квартиру в самому центрі російської столиці, яку Примадонна отримала ще в радянські часи, вона переписала на старшу дочку Христину Орбакайте. Ще у неї є квартира від колишнього зятя Руслана Байсарова, яку артистка заповіла онуку Дені Байсарову.

Триповерховий будинок площею в 1000 квадратних метрів з басейном і розкішним інтер’єром, а також ділянкою в 50 соток на Істрі Алла Пугачова вирішила заповісти старшому онуку Микиті Преснякову.

Кристина Орбакайте показала семейное фото с мамой и детьми с Дня рождения Пугачевой
Як Пугачова розподілила своє багатомільйонне майно між дітьми, онуками і Галкіним

До від’їзду з росії Алла Борисівна жила в замку у підмосков’ї, який зараз доглядає водій знаменитості, який працює у неї більше 30 років. Цей замок з’явився у Пугачової у шлюбі з гумористом Максимом Галкіним після розлучення з Філіпом Кіркоровим. Максим побудував шестиповерховий маєток на вершині 11-метрового пагорба в селищі Грязь.

Галкін розповідав, що замок – мрія його дитинства. Він часто бачив його в снах і запам’ятав подробиці, які вдалося втілити в реальність архітекторам і дизайнерам.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Як Пугачова розподілила своє багатомільйонне майно між дітьми, онуками і Галкіним

В замку Пугачової є ліфт, підземна парковка, басейн в китайському стилі, spa-центр, оранжерея, зимовий сад, а також на території побудовані декілька будинків для обслуговуючого персоналу.

Ці “квадратні метри” Алла Борисівна поки не розподілила, але вони ймовірно перейдуть у володіння двійнятам Лізі та Гаррі, які народилися за допомогою сурогатного материнства. Пропонуємо подивитися, як замок виглядає зовні і зсередини у нашому відео:

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!