Оля Полякова звернулась до Пивоварова, не підбираючи слів: почала лаятись в прямому ефірі, але виправдалась

Оля Полякова вразила прихильників своїми діями та словами. На останньому прямому ефірі в Інстаграмі зірка публічно облаяла співака Артема Пивоварова, втім виправдала свою поведінку

Не так давно Оля Полякова заявила, що віднині започатковує власне Інтернет-шоу під назвою “Знай нашу”. В цьому шоу зірка запрошує в гості відомих українських діячів культури та тестує їхні знання української мови. На прямих ефірах у соціальній мережі Інстаграм також беруть участь мовні експерти, які й вирішують, чи добре людина знає мову, чи їй варто підтягнути знання.

В останньому випуску темою стала українська лайка. Оля Полякова зазначила, що глядачі давно просили розглянути в рамках її шоу українські відповідники лайливим виразам та словам. Українська співачка вирішила порадувати прихильників бажаною темою, а в гості запросила свого зіркового колегу – українського співака Артема Пивоварова.

Оля Полякова в прямому ефірі облаяла свого зіркового колегу, проте така поведінка була цілком виправданою
Оля Полякова в прямому ефірі облаяла свого зіркового колегу, проте така поведінка була цілком виправданою

Цього разу експертом у шоу “Знай нашу” виступила викладачка української мови та філологиня Ксенія Тараненко. Жінка пояснила, що, хоча багато українців використовують російські нецензурні слова, в рідній мові є чимало милозвучних (як би це дивно не було) лайливих фраз та слів, якими можна послуговуватись.

По черзі Ользі Поляковій та Артему Пивоварову пропонували слова, з якими вони мали скласти лайливі фрази. Таким чином артисти по черзі “лаяли” одне одного. Варто зазначити, що Оля Полякова помітно покращила рівень знань української мови, а Артем Пивоваров довів, що також орієнтується й знається в рідній мові.

Українські знаменитості Оля Полякова та Артем Пивоваров по черзі лаяли одне одного в прямому ефірі, втім така розвага здалась зіркам цілком веселою
Українські знаменитості Оля Полякова та Артем Пивоваров по черзі лаяли одне одного в прямому ефірі, втім така розвага здалась зіркам цілком веселою

В результаті нового “наукового” випуску українські співаки, а також підписники й глядачі, дізнались, що в українській мові є наступні дотепні та влучні лайливі фрази: качку тобі в печінку, качка б тебе копнула, аби тебе чорти забрали та багато інших цікавих висловів.

У коментарях підписники Олі Полякової залишили привітання з сьогоднішнім святом, а також висловили своє захоплення новим випуском:

  • “Шикарний ефір. Було дуже приємно дивитися вас! Ми дуже любимо вас”;
  • “Класні уроки! Граю з вами”;
  • “Дуже гарні уроки й цікаві. Сподобались і дітям сказали що це круто”;

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.