Дружина Володимира Остапчука знову натякнула на розлучення з шоуменом: “Я в себе одна і життя теж одне”

Нещодавно Мережу сколихнула новина про те, що Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучаються. Дружина українського телеведучого підігріла чутки про ймовірне розставання

Христина Горняк опублікувала нові кадри з острова Міконос, куди відправилась одразу після святкування свого дня народження. Дівчина неодноразово згадувала, що вважає це місце своїм найголовнішим фактором відновлення сил. Так, артистка поділилась із підписниками відвертістю – коли вона відчуває, що починає губитись в цьому житті, то завжди вирушає саме на цей острів.

Щоб не загубити себе, шукаю опору і їду туди, де мені завжди добре

– зазначила українська юристка і додала, що вона усвідомлює, що тільки вона сама може допомогти собі опанувати буремне життя.

Христина Горняк сильно підігріла чутки про розлучення з чоловіком останніми публікаціями
Христина Горняк сильно підігріла чутки про розлучення з чоловіком останніми публікаціями

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучаються: що відомо про чутки?

Близько місяця тому Мережу вперше сколихнули новини про те, що відома українська пара ймовірно розлучається. За цей час сталось чимало ситуацій, які підігріли поголос, але ні Володимир Остапчук, ні Христина Горняк не коментували новин.

Спільний товариш подружжя Слава Дьомін заявив, що між Остапчуком та Горняк виникли певні непорозуміння й наразі вони вирішили пожити окремо. Втім, з часом не було помітно, аби щось вирішувалось – навпаки знаменитості все більше віддалялись одне від одного. Нещодавно Христина Горняк відсвяткувала свій день народження у компанії подруг, а чоловіка вирішила не запрошувати. Володимир Остапчук публічно не вітав дружину.

Володимир Остапчук і Христина Горняк взагалі не згадують одне одного на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм
Володимир Остапчук і Христина Горняк взагалі не згадують одне одного на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм

Зазначимо, що прихильників зіркового подружжя сильно збентежив той факт, що Христина Горняк відправилась на острів Міконос. Особливо уважні шанувальники з відмінною пам’яттю пригадають, що колись дружина відомого українського ведучого зізналась: у разі їхнього розлучення вона відправиться у своє найулюбленіше місце.

Так, колись юристка розповідала в особистому блозі про те, як ставиться до колишньої дружини Володимира Остапчука. Саме тоді його екскохана активно відвідувала інтерв’ю, в рамках яких розповідала всі “брудні” деталі. Христина Горняк заявила, що, якби розсталась зі своїм обранцем, то мовчки вирушила відновлювати сили та повертати себе до життя.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.