Олег Винник зник з радарів: чоловік Оксани Білозір та Валерій Харчишин розповіли про місцезнаходження співака

З початку нової фази російсько-української війни шанувальниці Олега Винника не бачили свого кумира на публіці. Куди зник співак? Це напевно відомо його колегам по шоубізу Роману Недзельському й Валерію Харчишину .

Після 24 лютого представники шоубізу змушені були кардинально змінити життя. Хтось пішов служити у територіальну оборону чи ЗСУ, хтось волонтерив. Знайшлися такі, що поїхали гастролювати Європою, збираючи гроші на потреби наших військових і доносячи до світу всю правду про агресора.

Олег Винник поїхав до Німеччини

Фани Олега Винника довго перебували в невіданні – куди подівся їхній кумир, що збирав величезні зали й стадіони? Чому не висловився з приводу страшних подій, що відбуваються в країні? Врешті на початку вересня завісу тайни відкрив чоловік Оксани Білозір. Роман Недзельський виклав у мережу світлину разом із зіркою, сповістивши, що Олег перебуває на лікуванні в Німеччині.

Знаменитість допоміг військовим

До речі, наприкінці липня Недзельский, який є військовим ЗСУ, висловлював подяку Олегу за матеріальну допомогу. Бус із гуманітарною допомогою зламався поблизу Кракова й опинився на СТО. Винник допоміг з ремонтом і логістикою, тож вантаж було вчасно доставлено на передову.

Олег Винник, за словами Недзельского, допоміг волонтерам

На початку жовтня Валерій Харчишин дав розлоге інтерв’ю Таблоїду, в якому, зокрема, пригадав свого колегу по сцені. Виявляється, фронтмен гурту “Друга ріка” писав до оспівувача вовчиць, коли дізнався, що той дає багато концертів у Німеччині. Запропонував допомагати фронту. Згодом дізнався про авто від Винника.

Чим хворіє зірка?

Те, що у Винника були проблеми зі здоров’ям, пам’ятають всі прихильники співака. Адже через “корону” він вимушено припинив участь у проєкті “Танці з зірками-4”, де непогано проявив себе у парі з хореографом Оленою Шоптенко. Після того чоловік дуже рідко з’являвся на масових заходах, сильно схуд, змарнів і, здавалося, навіть став гірше співати.

Олег Винник у Танцях з зірками-4

Ще в середині липня адвокатка співака намагалася заспокоїти його прихильниць, сповістивши, що Винник зник з інформпростору за станом здоров’я, але не забуває про ЗСУ і доправляє для українських воїнів автівки через власний благодійний фонд “Вовчиця”.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?