Екс-депутатка запросила Пугачову з концертом до Києва: “Наближати перемогу потрібно спільними силами”

Алла Пугачова висловила свій спротив російській політиці. Нещодавно прозвучала ідея запросити Примадонну виступити з концертом в столичному метрополітені України

Відома оперна співачка й блогерка, а також колишня депутатка російської Держдуми Марія Максакова в останньому інтерв’ю висловилась про громадську позицію співачки Алли Пугачової.

Максакова про позицію Алли Пугачової

Марія Максакова розповіла журналістам українського видання “УНІАН”, що вона чекає рішучіших дій від Примадонни. За зізнанням оперної співачки, в Алли Пугачової в росії є дуже багато відданих прихильників, на думку яких вона має чималий вплив.

На думку Максакової, шанувальники полюбили Аллу Пугачову за те, що вона була новатором свого часу. Марія зізнається: у часи своєї юності Примадонна показувала та робила те, що тоді для жінок залишалось табу. Саме тому оперна співачка не може зрозуміти, що заважає Примадонні проявити більше сміливості зараз.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Я вважаю, що вона може зробити набагато більше, і я хочу, щоб вона зробила набагато більше. Я не знаю, що їй заважає. Тим паче зараз вони [Алла Пугачова і Максим Галкін] розірвали будь-які зв’язки з кремлівською владою

– зазначила оперна співачка в останньому інтерв’ю.

Хоча, за зізнанням Марії Максакової, Алла Пугачова ніколи не була в близьких стосунках з російською владою, співачка не позиціювала себе і як опозиціонера. Втім, зазначає Максакова, в Примадонні завжди були присутні риси поміркованої та мудрої людини та навіть критика. У минулому Алла Пугачова намагалась зробити кар’єру в політиці, втім нічим успішним це не закінчилось.

Марія Максакова
Марія Максакова

Концерт Алли Пугачової в Києві

Телеведучий програми “Аргумент”, у рамках якої Марія Максакова давала інтерв’ю, запитався в оперної співачки, чи буде доцільним запросити Примадонну виступити в столичному метрополітені, адже у київському метро виступають не лише українські артисти, але й закордонні. Хоча чіткої відповіді від Максакової не було, вона зазначила: наближати перемогу України в цій війні мусять всі небайдужі спільними зусиллями.

Наближати перемогу потрібно спільними зусиллями, а не чекати, коли вона сама відбудеться й приєднуватись до святкувань. Якщо сказати про характер Пугачової, то вона точно впорається з російською владою

– підсумувала Марія Максакова.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.