Як виглядають і чим займаються колишня дружина та доньки Валерія Меладзе, яких він покинув заради Джанабаєвої

Валерій Меладзе до одруження на співачці Альбіні Джанабаєвій більше 20 років жив з іншою жінкою. Як зараз виглядають та чим займаються екс-дружина та діти Валерія Меладзе, читайте далі в матеріалі.

Відомий співак Валерій Меладзе вперше одружився у віці 24 років на юній красуні на ім’я Ірина. Довгий час їхній шлюб вважали зразковим, адже Ірина і Валерій демонстрували сімейну ідилію та любов один до одного.

У 1991 році Валерій та Ірина вперше стали батьками: у них народилася донька Інга. Через 8 років у сім’ї Меладзе з’явилася ще одна дівчинка – Софія, а у 2002 році Валерій став татом третьої дівчинки Аріни. Однак доньки не зближували Ірину та Валерія. На той момент співак набирав популярності, багато гастролював та мало проводив часу сім’єю.

Бывшая жена Валерия Меладзе Ирина Малухина
Як виглядає перша дружина Валерія Меладзе

У 2004 році Меладзе знову став татом, однак матір’ю його дитини була не законна дружина, а коханка Альбіна Джанабаєва. Артист жив на дві сім’ї майже 10 років і вміло це приховував від публіки. Однак дружина Валерія Ірина ще з 2006 року знала, що її чоловік їй не вірний.

Валерій Меладзе прийняв рішення розлучитись з Іриною лише в 2014 році, коли його коханка Альбіна Джанабаєва завагітніла другою дитиною. На той момент доньки Меладзе стали на бік матері, адже не розуміли, чому їх батько багато років обманював їх.

Як виглядають діти Валерія Меладзе від першого шлюбу
Як виглядають діти Валерія Меладзе від першого шлюбу

Ірина Меладзе довгі роки таїла образу на чоловіка. Вона неодноразово приходила на різні телепередачі та давала інтерв’ю, в яких розказувала про походеньки свого колишнього.

Відомо, що зараз Ірина щаслива у нових стосунках. Ім’я нового чоловіка жінки пресі не відоме, він не публічна особистість.

Що відомо про дітей Валерія Меладзе від першого шлюбу

Старшій донці артиста Інгі зараз 31 рік. Дівчина не пішла по стопам батька і не стала артисткою. Відомо, що Інга має престижну освіту: вона навчалась в Кембріджі. Зараз донька Меладзе має власний бізнес пов’язаний з ювелірними прикрасами.

Як виглядає старша донька Валерія Меладзе
Як виглядає старша донька Валерія Меладзе

Інга була одружена, але вже розлучилась.

Середній дочці Меладзе Софії зараз 23 роки. Вона навчається в московському університеті міжнародних відносин і не планує зв’язувати своє життя з творчістю.

Як виглядають доньки Меладзе від першого шлюбу

Молодшій донці Валерія Аріні 20 років. Дівчина навчається в меличному університеті на педіатра.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.