“Вовчик десь плаче”: у мережі обговорюють ніжний поцілунок Наді Дорофєєвої з новим бойфрендом Кацуріним

Відому українську співачку Надю Доровєєву заскочили за поцілунком з її новим бойфрендом. Публіка відреагувала на нову фотографію, яка потрапила в мережу

Нещодавно Надія Дорофєєва поділилась підбіркою фотографій, на яких зображені важливі для неї моменти. Символічно першим знімком виявився поцілунок з новим коханим Мішею Кацуріним. Так, артистка показала, до яких романтичних ніжностей вони вдаються разом з колишнім другом та нинішнім обранцем.

Публіка відреагувала на поцілунок Наді Дорофєєвої з коханим

Хоча українська співачка і раніше показувала фотографії зі своїм новим коханим, цього разу в коментарях під новим дописом артистки трапився справжній фурор. Ледве не кожен підписник вирішив поділитись своєю думкою стосовно новоспеченої пари. Проте, не завжди ця думка була позитивною. Здебільшого публіка негативно відреагувала на той факт, що Дорофєєва зустрічається з колишнім другом сімейства.

Користувачі Інстаграму визнали, що вони не в захваті від новин про те, що Дорофєєва стала дівчиною Кацуріна
Користувачі Інстаграму визнали, що вони не в захваті від новин про те, що Дорофєєва стала дівчиною Кацуріна

Крім того, підписники української співачки зазначили наступне:

  • “Дантес мені більше подобається. Чисто візуально звісно, від цього перше враження таке собі, на альфонса схожий”;
  • “Раніше любила творчість Дорофєєвої, але після стрибків з одного ліжка в інше, розірвати не тільки свою сім’ю, а й чужу з дітьми… Ну, м’яко кажучи, мерзотно…”;
  • “Це так гидко… С другом чоловіка… Надя!”;
  • “Щось Надюху так це все чіпля, що усім хейтерам відповідає”;

Втім, серед підписників Надії Дорофєєвої знайшлись і ті, хто зазначив, що співачка нарешті змогла знайти собі чоловіка, який ідеально їй підходить. Шанувальники знаменитості зазначили, що вона виглядає щасливою поруч із Михайлом Кацуріним, попри всю критику та шквал хейту, що на неї посипався.

Підписники підтримали Надію Дорофєєву та зазначили, що вона зробила правильний вибір
Підписники підтримали Надію Дорофєєву та зазначили, що вона зробила правильний вибір
  • “Всі так дивуються, але ж це не перше фото їх разом, чого дивуватися? Це життя, навіщо це все… Люди дорослі, всі знають що роблять. А якщо люди перестали кохати один одного, то жити заради дітей теж не варіант”;
  • “Взагалі все одно хто з ким спить, головне, щоб всі були щасливі”;
  • “Не засуджуйте людину через те що вона чинить оскільки їй підказує серце, людина не боїться осуду на відміну від усіх інших”;

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.