Одруження зірок 2022: Марія і Олександр Кривошапки, Квіткова і Добринін, Ілона Гвоздьова та Іван Хом’ячук

Війна не може стати на заваді коханню. І якщо закохані вирішили бути разом, то зроблять це за будь-яких умов. Хто з зірок наважився побратися в 2022 році?

Олександр Кривошапко та Марія

Публіка запам’ятала Олександра Кривошапка ще коли йому було 19 років. Тоді хлопчина прийшов на шоу “Х-фактор”. Та прославився не стільки співами, скільки романом із тренеркою Тетяною Денисовою. Відтоді він змужнів і встиг тричі одружитися.

https://www.instagram.com/p/CicXyTEq9Ts/

Востаннє це сталося 13 вересня 2022 року, всупереч тому, що в Києві часто лунають вибухи і постійно вимикається світло. Наречена Марія працює косметологинею. До весілля пара зустрічалася півтора року. Закохані скромно розписалися, а гучне весілля пообіцяли зіграти на другий день після нашої перемоги.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Насправді актори взяли шлюб ще 2 роки тому. За цей час їхнє кохання пройшло іспит на міцність і Даша з Нікітою вирішили повінчатися. Збиралися зробити це ще до війни, але 24 лютого розлучило подружжя. Тепер вони втямили, що не слід затягувати і пішли до церкви, щоб пройти таїнство вінчання.

Коли Квіткова з Добриніним побралися, якраз панувала пандемія. Тож запланований медовий місяць у Нью-Йорку довелося скасувати. Спільних дітей в учасників “Холостяка-10” поки що немає, натомість з’явилося кошеня.

Ілона Гвоздьова та Іван Хом’ячук

Ще одна пара, що вирішила скріпити світський шлюб перед Богом. Танцівниця і бізнесмен живуть разом уже 13 років. Вісім років тому вони розписалися. У пари підростає двоє дітей – Валєра та Домініка.

А цьогоріч Ілона з Іваном вирішили повінчатися у Свято-Михайлівському монастирі й зробили це в день народження донечки 9 вересня. Гвоздьова деякий час перебувала з дітьми в Італії, допоки чоловік служив у теробороні. Але не витримала розлуки й повернулася до Києва.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.