63-річна Надія Кадишева і 46-річний Микола Басков змінилися до невпізнання: що трапилося з зірками

На росії повним ходом йдуть знімання новорічного концерту. Щоправда, деяких із зірок важко впізнати.

Російські знаменитості підтягуються в “Крокус Сіті Холл”, де триває підготовка концерту. Організатори тасують їх, як хочуть, створюючи несподівані дуети. Деякі з артистів, що давно не виходили на люди, вражають своїм зовнішнім виглядом.

Надія Кадишева

На солістку гурту “Золотого кольца” страшно дивитися. Кадишевій лише 63 роки, а вона виглядає немов старенька бабця. Від минулої блондинки з високою зачіскою і широкою посмішкою не залишилося майже нічого.

Невже у Надії Кадишевої базедова хвороба?

Артистка підготувалася до знімання серйозно. Вбралася у сукню з вишитими камінцями рукавами. Вона виконала свою стару пісню “Широка рєка” разом із Глібом Матвєйчуком. Відчувалося, що співачка мерзне, бо відразу після запису закуталася у пальто з рожевим хутром, а Олександр Костюк, чоловік і колега зірки, відразу ж забрав її додому. Відчувалося, що жінка хворіє. Дехто за зовнішнім виглядом Кадишевої визначив діагноз – Базедова хвороба.

Микола Басков

Змінився до невпізнаності і Микола Басков. Коли шанувальники побачили зірку в програмі Бориса Корчевникова, не змогли стримати емоцій. Співаку всього 46 років, але він має вигляд 60-річного дідуся. Знавці розгледіли на обличчі “золотого голосу” купу проблем зі здоров’ям.

У Миколи Баскова хвора печінка чи просто багато їсть?

Набряк свідчить про збої в роботі печінки, серця і нирок. Напевно, Микола страждає додатково неправильним обміном речовин, сказали спеціалісти. Дехто з блогерів став насміхатися з Баскова, запевняючи, що той не хворіє, а просто надміру захоплюється круасанами, з’їдаючи по 7 штук за день.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.