Білоруси Сморигін, Танкович та інші актори “Дизель Шоу”, які отримують український паспорт: українці в душі

"Дизель шоу" складається не лише з українців, але й з росіян і білорусів. З початком війни акторам-іноземцям довелося визначатися – чи взяти українське громадянство, чи повернутися на батьківщину.

Євген Сморигін

Женя давно мешкає у Києві. Тут у нього дружина і троє дітей. В принципі, він давно міг би оформити український паспорт завдяки дружині-українці. Але раніше вільно почувався й з білоруським. Та в світлі останніх подій довелося вирішувати, на чиєму він боці.

Євген Сморигін має українську дружину і трьох дітей, тому потребує паспорта з тризубом

Звісно, можна було б повернутися в Мінськ і оформити папери, що в нього дружина-іноземка. Але Сморигін не певен, що його б відпустили назад. Тому пішов іншим шляхом – отримати українське громадянство тут. Задля цього довелося складати іспит з української мови. Актор впорався чудово, набравши 97 із 100 можливих балів. А ще в нього розпитували про історію України і базові статті Конституції. Тепер справа за президентом – він має задовольнити прохання білоруса.

Дмитро Танкович

Залишається в Україні і робить чудовий український контент у програмі “А я сейчас вам покажу…” іще один “дизельний” білорус Дмитро Танкович. Гуморист уже давно мешкає в Україні, але громадянство не оформив, бо це складний і довгий процес.

Дмитро Танкович зібрав пакет документів на українське громадянство

Позиція Танковича зрозуміла. Він часто їздить за кордон з благодійними концертами на підтримку нашої країни. Але документи на паспорт із тризубом тільки збирається подавати – весь пакет уже зібрано.

Не всі такої думки

Худрук “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов розповів, що деякі актори з його колективу відбули до себе додому. 23 лютого колектив давав концерт. Наступного дня Маруся Грицак мала повертатися до Білорусі, натомість опинилася в окупації на довгих 17 днів. Щойно Київську область звільнили, вона поїхала.

Євген Нікішин та Сергій Писаренко виїхали в України після 24 лютого

Євген Нікішин відбув до росії, напевно, потрапив у свій рідний Магнітогорськ. А Сергій Писаренко після того, як його будинок було обстріляно, опинився з родиною в Прибалтиці.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?