Кримська татарка складе конкуренцію Осадчій: Джамала показала свої дивакуваті головні убори (ФОТО)

На відміну від Каті Осадчої, головні убори Jamala виступають не лише, як прикраси, але й сповнені глибокими сенсами і передають думки і настрій співачки, замінюючи чимало слів.

Поклик

Мініальбом співачці довелося записувати в різних частинах світу. Головним гаслом було: “Боротися. Рятувати. Любити”. Тут можна почути звуки національних кримськотатарських інструментів, а ще народні співи і слова Симоненка. Для обкладинки зірка обрала дивний головний убір з цікавим поєднанням національних елементів. У підписників Інстаграм-сторінки прослуховування цих чотирьох пісень викликало асоціації з промінчиком світла, що пробивається після довгої і темної ночі.

Жовта стрічка

У цій кудлатій шапці Джа підтримала проєкт #ЖовтаСтрічка, що координує рух спротиву на окупованих ворогом територіях України. Кожен на своєму місці робить усе можливе, аби вибороти довгоочікувану свободу.

Амстердам

На концерті в Амстердамі Джамала вбралася в убір, який було зроблено для альбому. Тут зірка зустрілася з багатьма людьми, яких пам’ятає ще по “Євробаченню”. Всі вони чудово розуміли, що відбувається, і висловили підтримку активній борчині.

Карпати

У липні 2021 року Джамала побувала в Карпатах, сповнившись гуцульським колоритом. Тоді видавалося, що нічого особливого не відбувалося. Але річниця подорожі у липні 2022 року з її Харковом, Оленівкою, Часовим Яром, Вінницею довів, якими всі ми колись були щасливими.

Польща

Під час Гала-концерту Джамала вдягла на голову шапочку, що поєднала в собі українські і кримськотатарські мотиви. Як завше, її виступ стосувався перемоги зла над добром, а вбрання дуже промовисто це підтверджувало. Коли Джа співала We Are The Champions, на очах багатьох присутніх блищали сльози.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.